“Ik kan niet uitleggen wat jouw boek en deze video's voor me betekenen. Lieve Marieke, weet dat je levens redt ❤️.”

Mirjam

“Marieke geeft zoveel herkenning, vertrouwen en troost met wat ze doet. Ze weet uit eigen ervaring waar ze het over heeft. Het grote depri doe-boek was voor mij een weg naar genezing! Dankjewel! ”

Nelly Rejen

“Zo'n enorm fijn hulpmiddel vol liefde in donkere tijden.. Kan het iedereen van harte aanraden die op welke manier dan ook even vast loopt en blij wordt van kleurrijke beelden, liefdevolle woorden en bruikbare opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. ”

Rianne

Mag ik je supporter zijn?

Want ik weet hoe het is om je alleen te voelen in je depressie, angst, burnout (of wat voor 'n dip dan ook). Of hoe het is als je niet kunt slapen, bang bent om terug te vallen, of niet eens durft te beginnen om beter te worden.

Ik moedig je aan

Duizenden lieve vragen en DM's beantwoordde ik, als schrijfster, al van lezers van Het Grote Depri Doe Boek. 28.000+ boeken zijn er verkocht. Ik ken de beren en hobbels je tegen komt als je opkrabbelt uit de donkere dalen van depressie en burnout. Dus heb ik al mijn liefde, ervaring en persoonlijke verhalen verzameld in deze video-serie bij het boek.

“Dit boek en de video's zijn niet normaal goed. Langzaam aan kom je uit het dal, door je mee te laten voeren met de tekening en tekst en nu ook stem van Marieke. Houvast in donkere dagen! Leonie”

Leonie

“Dit heb je nodig als je je depri voelt! Ik raad het iedereen aan in een burnout, depressie of wat dan ook. Want het helpt echt! ”

Ilja over het boek

Dit online videoprogramma is voor jou als je

 • Je al fan bent van Grote Depri Doe Boek, en het graag samen wil doen!

 • Je het boek nog niet hebt of kent, maar graag meteen een compleet programma doet om je beter te voelen

 • Je proces soms eenzaam voelt - en je graag aanmoediging wilt van iemand die er ook doorheen ging. (want komt het echt goed? En had jij dit ook? JA)

 • Je bij terugval support zoekt om je erdoorheen te loodsen (of net als ik 1000x moest horen dat het echt goed kwam)

 • Je het boek wel (op je verlanglijstje) hebt, maar eigenlijk niet durft te beginnen ("wat als dit ook niet werkt?!") Ik snap je heel goed! Het is een van de eerste video's ❤️

Ik ben er voor je

met meer dan 40 video's, peptalks, playlists en lieve berichtjes gaan we samen door het boek én op deze reis. Dit zijn de video's die je krijgt:

  1. Welkom hier!

  2. Eeeeeeven een disclaimer. Ik maakte dit voor jou en mij

  3. Ik stel me even voor

  4. Even kort: hoe werken deze video's samen met het boek?

  5. 📱Technisch 1: Hoe werkt deze cursus op je mobiel?

  6. 🖥️ 💻Technisch 2: Hoe werkt deze cursus op je computer?

  1. Het Begin: we gaan samen op reis (en openen het boek)

  2. Mindset: Maar wacht STOP - Want wat als ik niet durf te beginnen?..

  3. Luister: We beginnen samen, ik lees je voor

  4. Leer: hoe ik in 5 fases van alarm terug naar rust groeide (en jij dat ook kan)

  5. Extra mini-video: P.S. wat als mijn gedachten HEEL NAAR zijn?

  6. Bemoediging: Waarom we de tijd hebben (Zelfs als dat niet zo voelt)

  7. Extra lieve video: omdat je mijn held bent

  1. Begin: ik vertel je 1000x dat het goed komt

  2. Mindset: Maar ik wil dit niet! (of: 3 manieren om de shit te accepteren)

  3. Luisteren: Dit gedicht hielp mij enorm (en ik lees het voor)

  4. Samen doen: Dit contract veranderde mijn leven

  5. Bemoediging: Jij komt hier sterker uit! (en een tool voor in je rugzak)

  6. Einde fase 1: jij verdient kadootjes

  1. Begin: Het béste wat mijn psychiater me leerde

  2. Mindset: Je doet het niet alleen! (stop deze 3 personen in jouw A-team)

  3. Luister: Ik lees je voor uit de basisregels

  4. Doen: ik laat je zien hoe ik mijn weekplanning maakte

  5. Bemoediging: hoe ga je om met gekke gedachten?

  1. Begin: Zonnestralen op ons pad

  2. Mindset: De kunst van kijken waar je staat

  3. Luisteren: Ik lees je een stukje voor

  4. Leren: HELP ik val terug (nee hoor - dit is wat we gaan doen)

  5. Bemoediging: We leren opnieuw (en fijner) leven!

  1. Begin: Je bent er weer! (een beetje)

  2. Mindset: Je bent een lief klein plantje, en daar gaan we goed voor zorgen

  3. Luisteren: ik lees een stukje voor

  4. Leren: 3 dingen om dankbaar voor te zijn

  5. Bemoediging: Ik zing 'Ik hou van mij' voor jou

Wat krijg je?

 • 40 lessen
 • 6 uur videocontent
 • Alle wijsheid, hoop, en vertrouwen die ik verzamelde op mijn reis. Je doet het niet alleen

En als je je nú, voor 21 december, aanmeldt, dan geef ik zóveel weg.

Want weet je? Ik wil dat niemand zich deze kerst zo alleen hoeft te voelen als ik me ooit voelde ❤️ Je krijgt:

 • Een prachtig notitieboek van mij in je brievenbus (t.w.v. € 15)

  Voel dat je het niet alleen doet, met dit fijne pakket in je brievenbus. Ik stuur je met veel liefde mijn prachtige 'Hey you are okay' notitieboek.

 • Kaartjes voor een LIVE Q&A sessie met Marieke (t.w.v. € 25)

  Hoe kom je hier doorheen? En ook voor geliefdes, vrienden of familie: hoe hou jij je sterk? Hoop in donkere dagen! Je mag mij én mijn man Lars alles vragen. (Deze Q&A is in januari, je krijgt ook de opnames)

 • Eerdere opname van Live Q&A sessie met Marieke (t.w.v. € 25)

  Iedereen mocht me alles vragen. Deze opname wil je luisteren :)

 • Bonusvideo: beste tips van Psychologe Saskia (t.w.v. € 25)

  Marieke en Psychologe Saskia (bekend van TV, huispsycholoog bij Ruud de Wild etc) - gingen in gesprek. Jij krijgt toegang tot deze opname

 • Bonusvideo: hoe kom je door donkere dagen met Anneleen (HartoverKop) (t.w.v. € 25)

  Samen met coach en schrijfster Anneleen van 'HartoverKop' nam Marieke een mooi en hartverscheurend eerlijk gesprek op over donkere dagen. En hoe je daarin hoop vindt. Jij krijgt toegang tot deze opname.

En zit je bij de eerste 50 in december? Dan krijg je een éxtra groot persoonlijk verrassingspakket

 • (t.w.v. 42,50)

  Met het notitieboek, en bovendien 2 sets liefste nieuwjaarskaarten én een persoonlijke handgeschreven boodschap van mij“Je bent een engel, Marieke. Dankjewel voor alles wat je deelt in je video's en vooral je boek. Als ik ooit voor iemand iets kan betekenen wat jij voor mij hebt betekend, is mijn leven geslaagd.”

Anja

“Wat een geweldig boek. Je kan meteen aan de slag op een laagdrempelige manier. En of het werkt? Het veranderde mijn leven!”

Stefanie

Heb je nog vragen? Die beantwoord ik graag!

Want ik heb al mijn liefde, hoop en tools verzameld in dit programma.

 • Hoe werkt dit video-support-programma (samen met het boek)?

  Deze persoonlijke verhalen, en video's vol aanmoediging en hoop zijn de perfecte aanvulling op Het Grote Depri Doe Boek. We volgen samen de 5 fases terug naar rust. In elke fase geef ik je een stukje introductie, bemoediging, lees ik iets voor, help ik je met je mindset en doen we samen een oefening. Dit is geen 'cursus' waarbij je dingen 'moet'. Nee, ik moedig je aan en geef je hoop en kracht. Want ik wéét welke beren je tegenkomt, en wat je mag horen van je reisgids. En ben zo dankbaar als ik die reisgids voor jou mag zijn. Als je je aanmeldt, krijg je direct een mail van mij met je inlog gegevens. Zo kun je inloggen op mijn site en alle video's op je eigen tempo bekijken en volgen.

 • Wat als ik het boek (nog) niet heb?

  Geen probleem! Je kunt gewoon meedoen, en nu beginnen. In deze video's vertel ik achtergrondverhalen en moedig ik je aan, maar ik volg ook de 'lijn' en de 5 fases van het boek. We doen samen oefeningen en ik lees eruit voor. Ook al bieden de video's nog veel meer inzichten en achtergrondverhalen, het boek is dus wel héél handig. Ik stuur hem met liefde vandaag nog naar je op. Ga naar www.depridoeboek.nl om hem te bestellen - of klik op de link onderaan deze pagina ('ik heb het boek nog niet') en koop het boek tegelijk met dit videoprogramma.

 • Krijg ik mijn geld terug als het toch niets voor mij blijkt te zijn?

  Natuurlijk. Direct. Zonder vragen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat deze video's (en alle kadootjes die in het programma zitten) je mogen helpen. Maar iedereen is anders. En dit is jouw weg, waarop jij mag uitvinden wat voor jou fijn voelt. Dus als het toch niet voor jou is, stuur dan simpelweg binnen 14 dagen na je aankoop een mailtje naar [email protected] en we storten zonder verdere vragen je geld terug.

 • Maakt het uit in welke 'fase' ik zit of hoe slecht ik me voel?

  Nee, het maakt mij niet uit hoe je je voelt. Je bent welkom.

 • Werkt dit in plaats van professionele hulp?

  Zoals je in het boek ook zult lezen, is professionele hulp essentieel. En ook heb ik een diploma voor psycholoog, dat is niet de rol die ik hier neem. Wat ik wél ben in deze video's is een persoonlijke supporter en 'ervaringsdeskundige'. Ik weet hoe het is, en op mijn eigen creatieve manier geef ik lieve verhalen, tips, hoop en vertrouwen voor dagelijks op de bank. Zodat je het ook tussen je afspraken met je psycholoog in, niet alleen hoeft te doen. Het werkt niet in plááts van professionele hulp, maar werkt er wel goed mee samen (er zijn inmiddels vele psychologen en psychiaters die met het boek werken). In een van de eerste video's zal ik je helpen hoe je professionele hulp kunt vinden, als je die nog niet hebt. Mocht je op een wachtlijst staan, dan kan dit programma je wel helpen om hoop te houden en de eerste handvaten te krijgen op je reis. Zodat je het niet alleen hoeft te doen. 💛

 • Kan ik je persoonlijke vragen stellen, zitten er live sessies bij?

  In principe zit in deze video's alles wat ik te geven heb. Ze zijn zeer persoonlijk, en gemaakt zodat het voelt als een warm bad. We drinken samen een kopje thee, ik stel je gerust, geef je hoop, en vertel alle dingen die mij écht hielpen. Maar anders dan je coach of psycholoog, kan ik helaas geen 1 op 1 de persoonlijke vragen van al mijn lezers beantwoorden (zonder zelf een burnout te krijgen :) Wel krijg je diverse BONUS opnames van keren dat ik eerder live vragen van lezers beantwoordde. (en zodra ik een live sessie doe, ben je áltijd de eerste die het hoort)

 • Hoe lang heb ik toegang?

  Je krijgt direct onbeperkt toegang tot de video's. De toegang en inlog die je krijgt zijn minimaal 2 jaar geldig. Soms zie je ergens staan 'levenslang toegang'. Maar dat is eigenlijk onmogelijk te beloven (ik bedoel, waar zijn jij en ik over 60 jaar en bestaat het internet dan nog?). Met alle liefde krijg je daarom vanaf nu minimaal 2 jaar toegang tot alle videos: het geeft je ruim de tijd om je eigen reis met rust te maken (bij mij duurde deze reis 1 jaar). Na die 2 jaar sta jij al op een hele andere plek (echt waar!) en gooi ik je er niet zomaar uit hoor. Maar mocht ik ooit over 10 jaar het programma offline willen halen, dan heb ik die vrijheid :) Ow, en je mag trouwens helemaal je eigen moment kiezen he. Je mag alle video's in 1 keer kijken. Of elke maand een paar. Of elke dag. Dit is jouw reis. En jij doet het op jouw tempo. Liefs! (en heb je vragen? Aarzel niet he: [email protected])

 • Wat als ik niet durf te beginnen met het boek?

  Daar gaat een van de eerste video's over. 'Help wat als ik niet durf te beginnen?!' Want ik snap het heel goed. Maar we gaan het wel doen. Ik zie je daar. (en als je na die video nog steeds niet durft, dan krijg je direct je geld terug (binnen 14 dagen))

 • Wat als ik twijfel over de prijs?

  Ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken. Maar als je iets ruimte hebt. Als je samen met mij je reis korter, fijner, en met vertrouwen te maken. Als je voorsprong wil door te leren wat mij maanden (jaren) kostte.. Gun het jezelf dan! Feitelijk kost het programma nu maar zo weinig als 1 uur coaching of therapie. Of evenveel als dat je bij elke video een kopje thee voor me zou halen. En spreekt het je toch niet aan? Dan krijg je binnen 14 dagen met 1 mailtje naar [email protected] direct je geld terug. Écht waar. Zonder vragen. Want ieder heeft zijn eigen pad. En jij mag de jouwe kiezen. Liefs! Marieke PS met de app 'Klarna' kun je bij het afrekenen ook in 3 delen betalen als dat beter voelt!

Wil je me nog even horen?

Dan kijk je hier de eerste video (zet rechts boven in video geluid aan)

Klik voor video

en p.s. als je nog denkt dat je alleen bent...

Deze berichten krijg ik elke dag. Er doen sinds de zomer al 140 mensen mee. We doen het samen, okay?


Wil je meer weten over mij?

Hier een kort verhaaltje

Marieke de Goeij

schrijfster en illustrator

Hoi, ik ben Marieke, ik woon net buiten Amsterdam, met mijn liefste man en zoontje Finn (4). Én ik maakte hele heftige periodes van depressie angst en burn-out mee (yup, ik kreeg alle 'labels'). Ik wist zéker dat het nooit meer goed kwam. Ook al was ik afgestudeerd psycholoog, succesvol marketing manager en illustrator. Maar de 1001 gedachten in mijn hoofd kregen geen gelijk. Ik werd wel beter. En toen ik eenmaal opgebloeid was, maakte ik voor mezelf met de hand 'Het Grote Depri Doe Boek'. In 2020 gaf ik het boek uit om 1 iemand anders te kunnen helpen. Nu... zijn er al 20.000 mensen geholpen, krijg ik elke dag dankberichten, en wordt het boek einde jaar in Australië en de Verenigde Staten uitgegeven. Waar ik kan, deel ik mijn verhaal: zodat niemand zich zo alleen hoeft te voelen als ik me heb gevoeld. Je kent me dus misschien ook van interviews in Telegraaf, Vrouw, Psychologie Magazine, LINDA, Flair, 3FM, Radio 4 en vele anderen. En ik zou het een eer vinden als ik je mag begeleiden op deze reis.

Hoe je je ook voelt, je bent niet alleen

Ik hoop je snel te zien bij deze videos het programma 💛

💛 Heb je nog een vraag? We staan voor je klaar! Mail me op [email protected]  en we komen bij je terug.